Myynnissä

Panostamme ensisijaisesti hyväsukuisiin siitostammoihin ja astutamme ne parhailla mahdollisilla oreilla. Kasvatustoiminta alkaa meillä vähentyä ja tulemme keskittymään pääasiassa omien kilpaponien kasvattamiseen.

Tällä hetkellä / kesän jälkeen myynnissä ainakin nämä (varsomisten jälkeen arvioidaan tilanne uudelleen):

Nyt kantavana oleva tamma Smedens Zelda (siitosori Smedens Andiamon 42,6 täyssisko), syntyvä varsa jää meille. Huippusuku! Jos kaupat tehdään ennen tai heti varsomisen jälkeen, myydään ostajan halutessa joko kantavana tai tyhjänä. Muuten astutetaan Aidan Weellä. Myynnissä ainoastaan kasvatustoiminnan vähentämisen vuoksi.

Smedens Zelda varsansa Hayden Ween (Aidan Wee) kanssa -22

Shettistamma siitokseen on tulossa myyntiin, loistava ravisuku (i. Gläntans Domino 2.04,6a).

2v. Genesis Wee (Aidan Wee – Rozita Ernst) myydään viimeistään kesän orilaitumen jälkeen, todennäköisesti ruunattuna.

Valmennukseen on saatavissa kesälaitumen jälkeen (mahdollisesti jo ennenkin, jos pystyy tarjoamaan laitumen ja seuraa) 1-vuotiaat russtammat Hilma Wee ja Hollidee Wee.


Tavoitteenamme on kasvattaa hyvärakenteisia, poniravitoiminnassa kehittyviä poneja, jotka soveltuvat lasten ja nuorten harrastukseen sekä heidän parhaiksi kavereiksi.

Jos harrastat tavoitteellisesti – aina kannattaa kysyä! Meillä on tällä hetkellä paljon omia poneja ja aina voi olla, että joku myydään hyvän kodin löytyessä. Lisäksi annamme nuoria poneja valmennukseen ja kilpailtavaksi. Tällä hetkellä meillä on kuusi shettistä treenissä eri valmentajilla.
Vinkiksi nuoremmille poniraviharrastajille – vanhempia russeja on todella vähän myynnissä, joten erittäin hyvä vaihtoehto on hankkia varsa kasvamaan. Jos on siihen osaamista tai saa apuja. Lisäksi se on ehdottomasti kaikkein palkitsevinta!

Varsat 2023

Ernst Ricardo (Tyson II – Regitze Ernst) ❤ Smedens Zelda (Gumino – Aida Roll)


Fantom (Polar – Ripadals Filippa) ❤ Rozita Ernst (Tyson II – Regizze Ernst)


Smedens Rival (Gläntans Morendo – Jasmin) ❤ Mina (Gläntans Domino – Dalsgårds Diana)