Kimppaponi! Ponikimppa!

Kimppa toteutuu!

Yhteisomistus, jaetaan 10 osuuteen. Osuuden voi omistaa yksin tai yhdessä (tutustu sopimukseen), myös yritys voi ostaa osuuden.

Kimppa hankkii Suomeen nuoren, hyväsukuisen shettisoriin L.A Panerai.

Pääset:

  • seuraamaan kilpaponin elämää ja valmentautumista
  • tukemaan nuorisotoimintaa, koska poni annetaan jollekin nuorelle valmennukseen
  • seuraamaan myös valmistautumista oripäiville ja toivottavasti sen myötä myös siitosoriin elämää. Nuorisotoimintaa sekin, suomalainen raviponikasvatus ja -jalostus.

shetlanninponiori L.A Panerai

Kimpalle hankitaan Ruotsista huippusukuinen, mielenkiintoinen shettisori L.A. Panerai synt. 2016.
104 cm, kimo (kasvattajan mukaan kimonpäistärikkö).
Järkevä ja helppo käsitellä sekä ajaa. Menty myös montéa.
Ennätys 2.30,1, startit 51: 17-5-3. Voitti helposti 6.11. eli on täysin starttikunnossa.
Video juoksuun löytyy alempaa.

Myydään, koska omistajan omassa perheessä ei ole enää shettiskuskeja. Poni on ollut nyt ylläpidossa, mutta myös siellä on valmentajan ikä tullut vastaan.

i. Lufsen II 2.00,9a
ii. Titol
ie. Loffa Desiree, jättänyt Lufsenin lisäksi: Angel 2.03,9a, Danielle 2.06,1, Charlie C.C. 2.16,4a
e. Emmeros Cibell 2.25,4, emän täyssisko on Emmeros Bambi 2.11,3
ei. Hamras Fridolf on jättänyt lukuisia huippuponeja ja on lisäksi palkittu 43 pisteellä.

Panerain täyssisko L.A. Exclusive voitti juuri 5v. Mestaruuden ajalla 2.19,5a ja emän kolmas jälkeläinen on L.A. Luxury 2.17,8a.

Panerai eli Panne näytetään keväällä 2023 oripäivllä ja toivottavasti hyväksytään jalostukseen (kyllä, jos ei mitään piilevää vikaa löydy). Suomessa ei ole yhtään Ruotsin huippuori Lufsenin jälkeläistä jalostuksessa, sopii tänne suvultaan täydellisesti.

Osakkaiden tammat astutetaan nimellisellä korvauksella oriinpitäjälle ja he saavat ilmaisen varsamaksun toistaiseksi. Huom! Jos et omista tammaa, tämä on sinulle rahanarvoinen asia, koska astutusoikeuden voi myydä.

Osuudet myydään siinä järjestyksessä, kun rahat ovat kimpan tilillä FI79 5025 0220 2940 86 / Yhteisomistus, Erja Mattila. Jos osuudet ovat kaikki myyty, ja joku maksaa vielä osuuden, maksu palautetaan välittömästi.
Osuuden hinta on 600 e ja sillä katetaan ponin ostohinta (5000 €) sekä tuontikulut. Muita kustannuksia tulee olemaan oripäiväkulut ja vakuutus. Näiden lisäksi kimpalle kerätään 100 e / osakas ensimmäisenä vuonna ja jatkossa 50 e / osuus / vuosi. Toki myös yllättäviä kuluja voi syntyä, mutta kuukausimaksua ei ole.

Kimppa valitsee kimpanvetäjän. Ensimmäinen kokous pidetään heti Teamsissa, kun osuudet on myyty. Tällöin valitaan myös ponin tuleva valmentaja.

Katso yhteisomistussopimus täältä (pdf) ennen osuuden maksamista, koska osuuden maksamalla sitoudut myös kimpan sääntöihin. Kun olet maksanut, lähetä välittömästi tietosi mattilanerja@gmail.com tai WhatsApp 045 111 7754 – näin pysytään selvillä myytyjen osuuksien määrästä.

Tällaisia poneja on harvoin myynnissä – hanki siis osuus nyt!

Panne juoksee numerolla kuusi.


Tiedustelut Erja Mattila
mattilanerja@gmail.com
puh. 045 111 7754