Ajankohtaista

Ponikimppaan mahtuu vielä pari mukaan!
Yhteisomistus shettisori L.A Panerain ympärille on paria osakasta vaille valmis. Panne on vielä Ruotsissa ja tuodaan Suomeen heti, kun osuudet on myyty.
Panne on ollut jo nyt menestyksekäs kilpaponi, startit 51: 17-5-3 ja ennätys 2.30,1.
Syntynyt 2016, 104 cm. Hyväluonteinen 💙
Kimppaan myydään 10 osuutta á 600 euroa ja tällä katetaan ponin hinta sekä tuontikulut. Hieno tilaisuus lähteä seuraamaan kilpaponin elämää, tukemaan nuorisotyötä (Panne menee jollekin nuorelle valmennukseen) sekä valmistautumista myös oripäiville. Jos, ja toivottavasti, se hyväksytään jalostukseen, saa jokainen osakas vuosittaisen ilmaisen varsamaksun, joka on myös realisoitavissa rahaksi myymällä se.
Kimppa täyttyy periaatteella kymmenen ensmmäistä maksanutta on mukana, joten pidä kiirettä!
Laita viestiä ja kysy lisää mm. sopimuksesta.
Suku on ponilla aivan huippu, lisää tietoa löytyy www.poninhanta.com/myynnissa-ruotsista/
... See MoreSee Less

View on Facebook

Ihana Elsa otti neljännen voittonsa tänään Vermossa, taas uudella SE-ajalla 2.10,2 ⭐ Sehän on siis absoluuttisesti nopein 3v tamma Suomessa ikinä. Paitsi että se on nopea, on se myös superfiksu.
Kasvattaja on Eemil, 7v.
🌸 𝐄𝐋𝐈𝐙𝐀 𝐖𝐄𝐄 🌸
Ernst Ronaldo - Rozita Ernst
Hon är bara bra, och så trevlig också. Fjärde segern med nytt Finsk rekord. Och hon är den snabbaste 3-åring sto i Finland nånsin. Uppfödare är Eemil 7 år.
Grattis Esther 👏
... See MoreSee Less

View on Facebook

Hieno Miio sai ansaitsemansa 👑 4-vuotismestaruudessa ⭐ Paljon onnea Viktoria & Laura, hyvää työtä ja toivotaan paljon mukavia hetkiä hienon pojan kanssa jatkossakin 🤗
💎 DOMINO WEE 💎 (Gumino - Romette Nick)
🇸🇪 Fin Miio vann i dag 4-års Mästerskap som motsvarar Kriterium här. Stort grattis alla bakom denna talangfull hingsten 👏
... See MoreSee Less

View on Facebook

Lauantaina ajettiin Teivossa a-ponien Kriterium ja molemmat meidän "pikkuiset" pääsivät mukaan lähtöön. Ennakko-odotuksia ei ollut, mutta Desna ja Katariina yllättivät totaalisesti kakkossijalla ja uudella ennätyksellä 2.39,0a 🤩 Diana oli 6.
Molempien isä on Gläntans Domino, Desnan emä Missil ja Dianan emä (myös Missilin emä) Dalsgårds Diana. Hyvää työtä tytöt; Katariina, Iida ja Emmi 👏
🇸🇪 På lördags hade vi med i Kriterium båda Diana och Desna. Vi hade inte stora förväntningar men Desna överraskade med sin andra plats 😀Diana var 6.
Duktiga tjejer, som tränar och kör dom!
📷 Leena Kahisaari
... See MoreSee Less

View on Facebook

Desna tänään 🥈Porissa 💪
Valmentaja Katariina Säteri
Ohjastaja Jenni Peltola
Omistaja Eemil Mattila
(Kuva vuodelta 2019)
... See MoreSee Less

View on Facebook